2010. április 1., csütörtök

Lago Lanalhue - Lanalhue to

  Lota elhagyása után, mielőtt visszatértünk volna San Carlosba Sandráékhoz, egy "kis" kitérőt tettünk. Greece javaslatára ugyanis elmentünk a Lanalhue tóhoz, mely Greece elmondása szerint gyönyörű és alig egyórányira van. Ebből csak az volt igaz, hogy valóban gyönyörű volt, de az út 3 óra volt:)








   Egészen hihetetlen látvány volt a tó, a vize kristálytiszta(mint az összes tóé Chilében), és langymeleg. A táj tökéletesen érintetlen. Egyetlen emberi település sincs a közelében. Miután Chile óriási és nagyon ritkán lakott, tele van ilyen mesébe illő és érintetlen tavakkal. A tó partja olyan, amilyennek a természet megalkotta.

















  A sógornőm rosszmájú, de igaz megjegyzése szerint: Ági! HA egy ilyen tó Magyarországon lenne, már tele lenne a partja szeméttel, kempingekkel meg Lacikonyhákkal...nem?:) Mit mondhattam volna? igaza volt...Számomra óriási élmény volt belegázolni egy ilyen mesebeli tóba úgy, hogy csak mi voltunk a partján, csak mi fürödtünk benne és magunk körül nem láttunk mást, csak az érintetlen természetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése